Bila Hati Sudah Jiwang

bila hati sudah jiwang mulalah angau datang menjelma..
bila hati sudah jiwang puitis indah mekar menari di bibir..

Saturday, 7 May 2011

exam?? TIDAKKK..

dh lah skrg msih lg dlm mood mlas kena pulak datangnyer EXAM ni.. ish.. gram tol aku.. tlg lah aku msih lg nak mls2 ats ktil.. jgn r hkum aku cmni.. sdih aku taw.. tp xpe aku x ksiah.. aq dok buat ni pun sbb nk lps kn tensen jer.. mnelah taw kan...?? tp aku mmg tgh bosan + tensen + menyampah sekarang ni.. nak luah kan kt kwn aku tak brani.. tkot diorg tikam aq dri blakang.. aku dh rasa bnda ni so aku xnak kena lg lgpun dh lah aku ni jnis mdah prcaya dengan org n mulut aku ni pun dh t'lbih pramah sgt nk critakan mslh aku kt org rmai.. huhuhu.. myampah aku...
so aku hrap exam ni cpt2 lah hbis spya aku still leh rsa enjoy lg.. jhat kan aku?? ermm jht lar jgak.. hahahhaa