Bila Hati Sudah Jiwang

bila hati sudah jiwang mulalah angau datang menjelma..
bila hati sudah jiwang puitis indah mekar menari di bibir..

Monday, 14 March 2011

Apa Yang Ku Cari...?

aku penat nak berkata2...
aku penat nak bersuara..
aku penat nak mengeji..
aku penat..
Aku nak buat sesuatu yang aku mahu..
aku nak cari kebahagiaanku..
aku nakkan kasih sayang dan cinta
bukan harta...
tolonglah faham.. 
Kenapa bila aku bersama mereka aku rasa hipokrit?
aku takkan jadi macam tu..
tu suma penipu..
aku nak jadi diri aku yang sebenarnya...
tapi mereka tak boleh trima..
ini diri aku n STOP controlling my self..
AKU CUMA MAHU CARI IDENTITI AKU..
supaya aku tak hilang arah..
ITU yang aku CARI..

Friday, 4 March 2011

Akhirnya...

setelah penat aku bersusah payah ani lah yang pertama..
aku dah ader blogger... yahooooo...
hahahha..
fist time ni tak tahu nak cakap aper jus i wanna say hai... hope sume sudi lar jadi member aku eh... nnti law de masa aku post kan something special untuk korang suma... hahhaha.
bye2..